اکونومیست: احتمالا شمار شهدای جنگ غزه ۱۰۹ هزار نفر باشد اعضای فراکسیون مستقلین مجلس با رئیس‌جمهور دیدار خواهند کرد روایت یک دیدار بیدار | اشرف گرامی از دومین تجربه حضورش به عنوان یکی از نمایندگان جامعه کارگری نزد مقام معظم رهبری می‌گوید تاکنون ۱۵۰۰ فلسطینی در جنگ غزه بینایی خود را از دست داده‌اند معرفی وزیر اقتصاد به مجلس به تعویق افتاد ترکیه برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین اعلام آمادگی کرد استقبال رسمی عارف از نخست وزیر ازبکستان در تهران (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد خدمت‌رسانی نقطه قوت نظام اسلامی است | نقش تحسین برانگیز هلال‌احمر در کنترل حادثه بندر شهید رجایی وزیر ارتباطات: سرعت ۵۰۰ مگابیت در ثانیهٔ اینترنت همراه فراگیر خواهد شد عراقچی به عمان سفر کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب طرح دوفوریتی فوق‌العاده خاص برای شهرداری‌ها و کارکنان اجرایی کشور + فیلم ادامه تنش قاهره و تل‌آویو بر سر غزه | مصر تعیین سفیر جدید برای تل‌آویو را به تعویق انداخت تشدید تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب مخالفت محمود عباس با مدیریت غزه توسط آمریکا وزیر خارجه: از هیچ کوششی جهت کاهش تنش میان کشور‌های همسایه دریغ نمی‌کنیم استقبال ترامپ از پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف قالیباف: باید برای اثبات کارایی و کارآمدی دین، در اداره جامعه بکوشیم آخرین اخبار از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سیدعلی مدنی‌زاده» برای تصدی پست وزارت اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود+بیوگرافی و سوابق بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه تظاهرات در تل‌آویو با درخواست توقف جنگ و بازگرداندن فوری اسرا ابراز نگرانی یونیسف: طرح اسرائیل برای امدادرسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است هند، پاکستان را به نقض آتش‌بس متهم کرد لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم عراقچی: بر حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به شمول غنی‌سازی اصرار داریم عراقچی وارد قطر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات رایزنی وزرای خارجه ایران و کویت| امیرعبداللهیان: به‌زودی با همتای سعودی دیدار و فعالیت سفارتخانه‌ها از سر گرفته می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۵۹۹۱
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۵
جزئیات رایزنی وزرای خارجه ایران و کویت| امیرعبداللهیان: به‌زودی با همتای سعودی دیدار و فعالیت سفارتخانه‌ها از سر گرفته می‌شود
حسین امیرعبداللهیان و شیخ سالم عبدالله الجابر الصباح وزیران خارجه ایران و کویت در تماس تلفنی درباره روند مناسبات دو جانبه و برخی مسائل منطقه‌ای گفتگو و تبادل نظر کردند.  

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگوی تلفنی ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان به دولت و مردم کویت، سلام آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی را به مقامات عالی این کشور ابلاغ کرد.

امیرعبداللهیان اظهار کرد: خوشبختانه در دوره اخیر مناسبات دوجانبه شاهد برگزاری جلسات کمیته کنسولی و گارد ساحلی و کمیته حقوقی بوده ایم.

وی افزود: آماده برگزاری کمسیون عالی مشترک بین کویت و ایران هستیم.

امیرعبداللهیان در ادامه تاکید کرد: در حوزه منطقه‌ای گام‌های خوبی برداشته شده و در حال پیگیری است. روابط با عربستان در جهت طبیعی حرکت می‌کند و بزودی با همتای سعودی خود دیدار و فعالیت سفارتخانه‌ها از سر گرفته خواهد شد.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: در عرصه منطقه، توافقات سازنده‌ای در حال انجام است.

وی از توافق عربستان و سوریه برای عادی سازی روابط و بازگشایی سرکنسولگری‌ها استقبال کرد.

وی هماهنگی بیشتر دو کشور در تسهیل امور کنسولی را برای تقویت تعاملات ضروری دانست.

شیخ سالم عبدالله الجابر الصباح وزیر امور خارجه کویت نیز در این گفت و گوی تلفنی ضمن تبریک نوروز و ماه رمضان به دولت و مردم ایران، از توافق ایران و عربستان استقبال نمود و این توافق را مایه خیر و برکت برای کشور‌های منطقه دانست.

وزیر امور خارجه کویت از پیشنهاد و ابتکار جمهوری اسلامی ایران در خصوص تسهیل امور کنسولی استقبال نمود و بر ادامه رایزنی‌ها به منظور گسترش و توسعه بیشتر روابط تاکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->